FEESTEN BIJ BURCHT HERTOG JAN:

Een feest in Burcht Hertog Jan is een unieke ervaring. Voor groepen tot 25 personen staat onze veranda ter beschikking. Een gezellige ruimte die uitkijkt op onze prachtige koivijver. In de veranda staat een grote kasteeltafel waardoor je allemaal aan één tafel kan zitten. 

Onze grote feestzaal is een lust voor het oog.  Een droomlocatie voor elke gelegenheid. Van recepties en familiefeesten tot koffietafels, bedrijfsfeesten of zelfs een babyborrel. Wij werken samen met u alles uit tot in de kleinste details zodat u zorgeloos kan genieten.  Aan de feestzaal is een ruim terras dat uitkijkt op onze koivijver. 


Wij staan open voor uw suggesties. Samen vinden we zonder twijfel de juiste formule die het best bij u past. Voor elke gelegenheid en vooral: voor elk budget. Neem gerust telefonisch contact op of spring eens binnen! 

Burcht Hertog Jan staat er beschikking voor al uw feesten (verjaardagsfeesten, communies, huwelijken), groot of klein. Buffetten, hapjes, een walking dinner of à la carte en aan tafel geserveerd. Het kan allemaal. 


In samenspraak vinden we voor elke gelegenheid en voor elk budget een passende formule

LET OP: VOOR ANNULATIES MINDER DAN 24 UUR OP VOORHAND WORDT DE HELFT VAN DE PRIJS PER PERSOON AANGEREKEND.

VOLG BURCHT HERTOG JAN